Jeg hedder Line Rasmussen og bor i Dragør med min mand og mine tre livlige børn. Jeg tror på, at livet udfolder sig forskelligt for mennesker, og at der skal være plads til alle med den særegenhed og kvalitet, vi hver især har.

Jeg er virksomhedskonsulent og psykoterapeut. Jeg har kontor og privatklinik i Dragør, hvor jeg er tilgængelig med støtte for både voksne og børn i forskellige former for kriser. Jeg tilbyder samtaleterapi i forbindelse med stress, angst og depression samt familie- og parterapi. Som konsulent tilbyder jeg et individuelt forløb tilpasset den enkelte virksomhed, hvor vi skræddersyer APV’er og temadage.

Min tilgang til opgaverne som arbejdsmiljøkonsulent er innovativ, kreativ og dynamisk. Jeg trækker på en alsidig erfaring fra arbejdsmarkedet: Med en uddannelse som sygeplejerske og psykoterapeut samt i arbejdsmiljø og ledelse har jeg et godt udgangspunkt for at løse de udfordringer, I står overfor i jeres virksomhed.

Derudover bidrager jeg med min erfaring som offentlig leder på lige fod med erfaringer fra det private erhvervsliv, hvor jeg både har været beskæftiget inden for bygge- og detailbranchen.

Fysiske, psykiske og sociale faktorer har indflydelse på jeres arbejdsmiljø og påvirker den ansatte.

Arbejdsmiljø er også de initiativer eller strategier, der sættes i værk for at sikre en sund og sikker arbejdsdag for alle.

Line
Rasmussen
Konsulent & Psykoterapeut

Min uddannelsesbaggrund:

  • Professionshøjskolen Metropol / Diplomuddannelsen i ledelse (forsat)
  • Psykoterapeutisk institut / 4-årig psykoterapeutuddannelse
  • Region Hovedstaden / Arbejdsmiljøuddannelsen
  • Region Hovedstadens / Ledelsesuddannelse
  • Herlev Sygepleje & Radiografskole / Bachelor i Sygepleje med speciale i psykiatri
  • HF Gentofte / student